Volledige deskundigheid onder één dak waar u voorop staat

De Witte Brug is, naast een praktijk voor algemene tandheelkunde, uitermate kundig in de tandheelkundige specialisaties implantologie, cosmetische tandheelkunde en prothetiek.

Patiëntgericht

Wij behandelen geen tanden, maar mensen. Elk behandelplan wordt met zorg afgestemd met de patiënt. Samen kijken naar een passend behandelplan.

Deskundig

Onze vier specialisten, en tevens eigenaren van De Witte Brug, zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, we werken met de modernste apparatuur en onze behandelmethodes zijn vooruitstrevend.

Verwijskliniek

Door onze compleet uitgeruste operatiekamer en cosmetische tandtechnische laboratorium behandelen we ook patiënten van collega tandartsen uit de regio voor specialistische ingrepen.

Onze Tandartsen & Implantologen

Albert Tertoolen

Bart van der Linden

Bart Defossez

Martijn Croon

Urte Vitkeviciute

Een praktijk die met u vooruit denkt en kijkt

Deskundig en kwaliteit

Tandheelkundig Centrum De Witte Brug is in 1998 ontstaan nadat tandarts J.G. van der Linden sr. zijn praktijk aan huis op een andere lokatie wilde voortzetten. Op bedrijvenpark De Biezen in Papendrecht werd het moderne pand gebouwd met het idee om er een groepspraktijk op te gaan bouwen. Het pand verrees op een gunstige locatie met goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid.

De Witte Brug is KNMT-gevisiteerd: werken aan goede mondzorg. In deze praktijk staat goede mondzorg voorop. Om te peilen hoe het met de kwaliteit van de geboden zorg staat, heeft deze praktijk zich laten visiteren. Dit is gebeurd via de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde, de beroepsvereniging van tandartsen.