Disclaimer

Algemene informatie
De gegevens op de websites van De Witte Brug te Papendrecht zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over de praktijk. De Witte Brug garandeert deze informatie zo volledig en actueel mogelijk te houden. Aan de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrechten
Op de websites rust een auteursrecht van De Witte Brug. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de beperkingen die bij de wet zijn gesteld en behalve indien dat nodig is voor het zo efficiënt mogelijke gebruik van deze website.

Hyperlinks
De websites bevatten hyperlinks naar sites die buiten het domein van De Witte Brug liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. De Witte Brug is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de software die u daarvan zou kunnen downloaden. Het is dus voor uw eigen risico, als u deze hyperlinks gebruikt.

Privacyverklaring
De Witte Brug respecteert de privacy van de bezoekers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u met uw bezoek verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt om u te kunnen voorzien van door u aangevraagde informatie of inschrijving.

Aansprakelijkheid
Het bezoek aan de websites van De Witte Brug is voor uw eigen rekening en risico. De Witte Brug sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze websites en het gebruik van de daarvan verkregen informatie, software en/of diensten uit. Deze website is niet bedoeld om persoonlijke adviezen te geven en vervangt in geen geval een tandheelkundig consult.

Toegang
De Witte Brug behoudt zich het recht voor om gebruikers zonder voorafgaande kennisgeving de toegang tot haar websites of een gedeelte daarvan te ontzeggen.

Wij staan altijd voor u klaar, schrijf u direct in

Schrijf u online in doormiddel van het formulier of bel met onze informatiedesk.