Algemene voorwaarden

Om onze zorg en dienstverlening zo optimaal mogelijk te kunnen organiseren hebben wij onze algemene voorwaarden opgesteld. Wij vinden het belangrijk om deze voorwaarden te beschrijven en te hanteren om zo gelijke behandeling van onze patiënten te kunnen garanderen.

Service: u staat centraal!
Ons team tracht dagelijks de beste service te bieden die u van ons mag verwachten.
 Mocht er toch iets niet naar wens zijn gegaan dan kunt u contact met ons op nemen door een email sturen naar [email protected]. Wilt u dit liever persoonlijk doen dan staat onze baliemedewerkster u graag te woord.

E-mail en sms-reminder: uw geheugensteuntje
Om u van dienst te zijn en als service maken wij gebruik van een e-mail- en een sms-service om uw afspraak te bevestigen en u aan uw afspraak te herinneren. Deze service is geheel kosteloos. Aan deze service kunnen geen rechten worden ontleend. Wanneer u een herinneringsbericht niet heeft ontvangen betekent dit nadrukkelijk niet dat uw gemaakte afspraak niet door gaat.

Huisregels: gedragscode binnen de praktijk
Afspraken kunnen zowel telefonisch, online via de website en aan de balie worden gemaakt. Vermeld duidelijk wie uw tandarts is. Indien u ook een afspraak wilt maken voor een fluorbehandeling of voor het verwijderen van tandsteen, vermeldt dit dan apart. Onze assistentes informeren naar de aard of reden van de afspraak,
omdat dit voor de planning noodzakelijk is. Onze assistentes hebben een beroepsgeheim en gaan discreet met patiëntinformatie om.

Op tijd komen
Zorg dat u op tijd aanwezig bent. Wij streven naar korte wachttijden en dit lukt alleen met uw medewerking. Uiteraard zijn wachttijden niet altijd te voorkomen, wanneer er bijvoorbeeld enkele pijnklachten en/of spoedbehandelingen tussendoor behandeld moeten worden.

Wij staan altijd voor u klaar, schrijf u direct in

Schrijf u online in doormiddel van het formulier of bel met onze informatiedesk.